Domov ZanimivostiSaj ni res, pa je Do sedaj še nerazkrita novica? Hči Karla Erjavca naj bi že rodila? Kdo pa je oče?

Do sedaj še nerazkrita novica? Hči Karla Erjavca naj bi že rodila? Kdo pa je oče?

Objavil: e-maribor
eva-erjavec

Hči propadlega politika Karla Erjavca Eva, ki se je lani novembra poročila z bogatim poslovnežem Andrejem Marčičem, naj bi imala tudi že otroka. Novica, katero je skrival pred mediji tudi Karl Erjavec.

Je Eva Erjavec res rodila?

Pred kratkim se je hči Karla Erjavca, Eva poročila z precej starejšim slovenskim podjetnikom, direktorjem podjetja Marand, Andrejem Marčičem, ki sicer slovi, kot piše Požareport, tudi po številnih poslih z državo. Eva, ki so jo v preteklosti povezovalo s Sebastijanom Cimirotićem in celo Janom Plestenjakom, je srečo in ljubezen vsaj tako se vidi navzven našla v objemu 53-letnega bogataša.

Kot poročajo Slovenske novice,  je njihova bralka v centru Ljubljane naletela na zanimiv prizor. Evo Erjavec je ujela z vozičkom, kar pomeni, da se je očitno že razveselila prvorojenca ali prvorojenke. Družbo na sprehodu ji je delala njena mati. Z nekdanjim prvakom Desusa Karlom Erjavcem sta tako očitno postala ponosna babica in dedek. Pa čeprav je to propadli politik to zamolčal pred javnostjo.

slika: bralka Slovenskih novic Beti

A po drugi strani, kot je pred nedavnim zapisal tudi Bojan Požar, naj bi se hči Karla Erjavca Eva z Andrejem Marčičem že ločevala. Zato se sedaj vsi sprašujemo, je Eva res rodila? Je vzrok ločitve novorojeni otrok in ali je oče res Andrej Marčič? To pa so vprašanja, na katera verjetno nikoli ne bomo dobili odgovore?

Otroku in Evi pa želimo polno zdravja in veselja iz našega uredništva.

P.M.

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.