Domov Slovenija Saj ni res, pa je! Nasprotniki vlade načrtujejo protest v Bruslju!

Saj ni res, pa je! Nasprotniki vlade načrtujejo protest v Bruslju!

Objavil: e-maribor
eu ZASTAVA

Le kaj vse si ne bodo še izmislili naši levičarski brezdelneži? ker jim na domačem parketu, kjub silni propagandi naših levih medijev ne gre, načrtujejo še proteste v Bruslju.

Petkovi protestniki načrtujejo proteste v Bruslju!

Organizatorjem petkovih protivladnih protestov očitno ne zadostujejo protesti v Sloveniji, zdaj bodo namreč svoje sovražne agende širili še v Bruslju in širili napačno predstavo o Sloveniji. Vse le za to, ker levica ni na oblasti. Na Facebooku se v ta namen odpirajo nove skupine, ena izmed teh je Bruseljska skupina za podporo protestu, kjer pozivajo ljudi, naj protestirajo tudi tam. 

Nekateri smo se že povezali s protestnicami in protestniki petkovih protestov in ta petek bi jih radi tudi iz Bruslja solidarnostno podprli. Ob 19ih bi prišli peš ali s kolesi pred Evropsko komisijo, kjer bomo razprostrli transparent: “Protect the rule of law in Slovenia” (“Zavarujte vladavino prava v Sloveniji”), navajajo v različnih skupinah na Facebooku. Če pa protestnike skrbi izpostavljenost, jim predlagajo, naj si s pokrivalom zakrijejo obraz. 

Neumnostim levičarjev tako ni ne konca ne kraja. V načrtu je, da bi se jih  zbbralo 10-15 in bi se pred Evropsko komisijo bolj ali manj slikali z večjim transparentom”. Zagotovo pa bo to glavna tema v slovenskih medijih, ki bo prikazala, kako tudi Slovenci protestirajo v Bruslju.

P.M.

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.