Dobili smo odgovor ali “goloritni” profesor Gregor Markič še vedno poučuje

Da je laž, le levičarska predigra, smo lahko videli ob napovedi, da bo z mesta učitelja osnovne in srednje šole odstopil profesor Gregor Markič, ki je sredi Prešernovega trga razkazoval golo rit.

Gregor Markič še vedno poučuje!

No Gregorjevo kesanje je bila le predstava za javnost. Takrat je Markič zagotavljal naslednje: “Ni vam treba terjati odgovora od mojih delodajalcev, z njimi sem se že telefonsko dogovoril, da prekinemo delovno razmerje. Zagotavljam vam, da ne bom več učitelj in da vam bom potrdilo o prekinitvi delovnega razmerja nemudoma dostavil,” tako se je posul s pepelom Gregor Markič, nekaj dni za tem, ko so v javnost prišle slike njegovega nedostojnega početja. 
Očitno je laž zares levičarska predigra tistih, ki bi radi pozornost preusmerili drugam. A slike Markičevega početja so dovolj zgovorne. In bodo za vedno zaznamovane. Še toliko bolj, pa bode v oči, da je Gregor Markič učitelj, ki poučuje otroke na srednji šoli. Tako smo se tja vprašanjem tudi obrnili in prejeli odgovor iz Srednje gostinske in turistične šole Radovljica, kjer Markič poučuje italijanščino in angleščino. Odgovor ravnateljice vam razkrivamo v celoti:

Gregor Markič je še vedno zaposlen na naši šoli, ker ni podal odpovedi o zaposlitvi. Z vedenjem, do katerega je prišlo z njegove strani 24. junija letos, se ne strinjam, ga ne odobravam in ga obsojam. Prav tako menijo tudi učitelji naše šole, starši in dijaki. So pa bili vsi mnenja, da si zasluži še eno priložnost. Zato je Gregor Markič dobil opozorilo pred prekinitvijo pogodbe. Marjana Potočnik, ravnateljica.

Gregor Markič torej še vedno uči vaše dijake, dragi starši. Če bi tako dejanja storil kdo drug, ki nebi bil iz levega političnega nabora, bi o njem še danes pisali mediji in poročale TV postaje, kot so POP TV, RTV, Dnevnik, Delo, Večer in ostali. Pri Gregorju Markiču pa so to nagnusno dejanje enostavno prezrli.

MG


VREME

Maribor
rahel dež
94%
0.5km/h
100%
4°C
5°
3°
4°
Thu
3°
Fri
5°
Sat
8°
Sun
10°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.