Dobro delo! Mariborskemu UKC pomagali mnogi. Tako so se zahvali za pomoč!

prav je da v teh težkih časih stopimo skupaj in si pomagamo. Hlaženost so izrazili tudi v UKC Maribor, saj določena podjetja niso pozabila na vse, ki se trudijo za bolne.

Tri velike velike zahvale UKC Maribor

  • 1. Urgentni center UKC Maribor se zahvaljuje podjetju Intereuropa, globalni logistični servis, d.d., za brezplačen najem kontejnerja ter podjetju Transport Voglar za brezplačen transport do Urgentnega centra. Iskrena hvala za vaš doprinos in ker ste z nami v tem težkem obdobju.

  • 2. Danes so naše zdravstvene delavce presentile Viole Maribor. Že minuli vikend so izobesili transparent, danes pa so poskrbeli še za prigrizke, kavico in promocijska darila. Hvala vsem, ki izražate hvaležnost našim zdravstvenim delavcem, ki so v tem času še posebej obremenjeni.

  • 3. Zahvaljujemo se za donirane IR panele in VIGO električne radiatorje družbe eMundia d.o.o. iz Ajdovščine, ki jih potrebujemo za oskrbo pacientov v triažnih šotorih. Hvala tudi številnim posameznikom in podjetnikom, ki so se odzvali na poziv za pomoč preko OOZ Maribor.

Hvala vsem, ki kakorkoli pomagate UKC Maribor. Ostanite zdravi in OSTANITE DOMA!

MG