Dominiki Švarc Pipan šteti dnevi v politiki. Izključiti jo hočejo tudi iz stranke SD!

Dominika Švarc Pipan, (parodija)

Nevljudna ministrica za pravosodje, tista, ki se ni hotela rokovati v predvolilnem srečanju z Janezom Janšo, je na tankem ledu. Si je zapečatila usodo, tudi, kot ministrica?


Socialni demokrati imajo očitno dovolj Dominike Švarc Pipan. Sicer si je visokorasla dama s Koroške vedno želela položaj v politiki. Vendar ji to nikoli ni uspelo. Že na volitvah leta 2018 ji ni uspelo. Takrat je na domače Koroškem pogrnila na celi črti, saj jo je protikandidat SDS Andraž Koležnik prehitel za skoraj 2000 glasov. Še manj sreče je imela na volitvah leta 2022, ko kandidirala kar v Ljubljani in je dobila vsega le 6,08 % glasov.

Od volivcev pozabljena Dominika Švarc Pipan, pa je le postala ministrica za pravosodje, saj je bila Golobu bolj všeč, kot Andreja Katič iz stranke SD. A to je v bistvu očitno vsa njena politična kariera. Sedaj jo mečejo celo iz lastne stranke. Prav tako  jo je lastna stranka SD, zaradi spornega nakupa stavbe na Litijski cesti pozvala k odstopu.

A ker  je Dominika Švarc Pipan videla, da se bliža njen konec se je, ko se za levičarja spodobi, začela blatiti vse druge, le pred svojim pragom ni pometla. Tako je završalo tudi v stranki SD in tam so prepričani, da je ministrica “blatila stranko SD in njeno dobro ime”, ko je dejala, da so v sporne posle pri nakupu poslopja na Litijski cesti v Ljubljani vpleteni tudi nekateri člani SD, piše N1. 

Le kam bo uboga Dominika odšla sedaj? Ostane ji le še Golob in Gibanje Svoboda, da dobi, kakšno manjšo službico, a se tudi Golobu počasi izteka čas?

 

 

VREME

Maribor
oblačno
64%
2.1km/h
94%
20°C
21°
18°
17°
Wed
14°
Thu
13°
Fri
11°
Sat
11°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.