Dopolnilno zdravstveno zavarovanje pri Generali dražja za tretjino. Kmalu sledita še Triglav in Vzajemna.

Zavarovalnica Generali

Saj ni res, pa je. Generali draži dopolnilno zdravstveno zavarovanje za dobrih 10 evrov na 45 evrov, kmalu mu bosta sledili še zavarovalnici Vzajemna in Triglav.

Med tremi zavarovalnicami v Sloveniji, ki ponujajo dopolnilno zdravstveno zavarovanje, je včeraj Generali zavarovalnica s prvim majem napovedala precejšen dvig premije za 10,39 evra s sedanjih 34,50 evra na kar 44,89 evra: “Glavni razlogi za prilagoditev premije so neugodni trendi na področju zdravstvenih storitev, na katere zavarovalnica nima vpliva, to sta rast cen zdravstvenih storitev (tako imenovana medicinska inflacija) in rast obsega opravljenih zdravstvenih storitev,” pojasnjujejo in dodajajo, da je Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije v nabor vključil 1270 novih storitev in 110 storitev, ki se izvajajo pri zdravljenju na daljavo.

slka: spletni večer

Kje je sedaj minister Mesec, ki je obljubil, da se bo dodatno zavarovanje ukinilo?

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.