Zgodba o lažeh iz oddaje “Delovna akcija” se nadaljuje. Oglasila se je tudi babica!

Zajem slike, Delovna akcija - POP TV

Pisali smo o oddaji Delovna akcija, kjer so za mamo Suzano in sina Tomasa obnovili hišo. A prav v oddaji naj bi bili izrečenih precej laži, kar je potrdil tudi Tomasov oče. Sedaj se je oglasila še babica, Suzanina tašča.

Spomnimo. V sobotni oddaji “Delovna akcija” so predstavili zgodbo mame Suzane in njenega sina Tomasa, ki je  fant s posebnimi potrebami. V oddaji si jima mojstri obnovili hišo, v kateri dolgo časa ni živel nihče. A zgodba mame Suzane, katera je ganila vse, naj nebi bila resnična. Po oddaji se je oglasil tudi oče Tomasa in povedal svojo plat zgodbe. Sedaj se je v zgodbo vključila še Tomasova babica in zapisala (nelektorirano):

“Seveda je res vse, kar je napisal Matej Toth [Tomasov oče, op. a.], in v šoku zaradi takih izjav Suzane je marsikaj tudi pozabil. Npr. da je zapustil otroka takoj, ko je izvedel za njegovo stanje ..????… Kako zapustil, saj so vsi živeli na njegovem domu, pri njegovih starših. In to dobrih 5 let, vmes pa še 11 mesecev pri Suzaninih starših, vendar so se spet vrnili nazaj k njegovim staršem,” je zapisala Tomasova babica na družbenem omrežju facebook.

“Midva sva, kot Matejeva starša, maksimalno pomagala vsem trem, posebno veliko sva se ukvarjala s Tomasom. Pri treh letih je Tomas začel obiskovati vrtec, kjer je bil zelo nemiren, kar je bil tudi doma. Ko sem mu začela risati sličice, se je neverjetno in popolnoma umiril in z velikim zanimanjem čakal, kaj se bo pokazalo izpod barvice. To ‘odkritje’ sem posredovala tudi vzgojiteljicam v vrtcu in tako so ga zelo umirile. Že takrat je kazal zanimanje za risanje, kot je sam dejal, da riše od malega. Moj mož je bil takrat že upokojen, kuhal je za vse, nabavljal hrano za vse, pokrivala sva tudi vse režijske stroške.  Ko sva prišli s Suzano iz službe, sva se usedli in pojedli kot gospe. Kakšno nasilje????? Kako lahko nekdo tako laže??? In to pred vso državo, sramota, Suzana!!!” je bila ostra Tomasova babica.

“In, ker bi vsi mladi radi šli na svoje, sva z možem najela kredit, ki sem ga odplačevala 10 let in jima kupila dvosobno stanovanje. Vendar vse to Suzani ni bilo dovolj. Tudi njeni starši so ji pomagali po svojih močeh, pa kako jih je oblatila??!! Tudi njeni starši so se zelo žrtvovali za to, kar so ustvarili. Torej, žal mi je, da vse je to izpadlo tako, ampak, prosim, ne me razumet narobe. Midva kot stara starša želiva najinem vnuku Tomasu resnično vse najboljše, naj se veseli v novem domu skupaj z mamo. Naj ustvarja še naprej svoje lepe slike, žal mi je le, da bo zdaj še redkeje prihajal k meni, da bi skupaj slikala, kot sva se že dogovorila,” je še žalostno dodala za konec.

Laž se po navadi hitro razkrije, še posebej v javnosti. V oddaji pa je vedno predstavljena le ena plat medalje. Bilo bi boljše, da oddajo, ki dviga toliko prahu raje ukinejo.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.