Dr. Erik Brecelj tistim ki vodijo današnjo stavko povedal, kar jim gre! Smo ladja norcev!

Danes ob 17. uri bo na Trgu republike v Ljubljani potekala velika stavka pacientov, ki jo organizira iniciativa Glas ljudstva.

To je tista iniciativa in ljudje iz te iniciative, ki so se še pred nedavnim drli smrt Janšizmu, delali zgago na vrhu Kredarice in zmerjali predsednika vlade ter notranjega ministra. Danes pa stavkajo proti razmeram v zdravstvu, ki jo je ustvarila TA vlada, katero je ta ista iniciativa spravila na oblast. Pa naj razume, kdor more. 

Se je pa oglasil dr. Erik Brecelj, ki je brez dlake na jeziku povedal, da to kar se dogaja v zdravstvu je navadna ladja norcev. Pravi da v tem trenutku komentirajo in svetujejo, ter vodijo stavko predvsem ljudje, ki so imeli desetletje časa, da kaj naredijo, pa niso in so desetletja dobivali denar, pa niso nič naredili. Brecelj pravi, da pri tem ne misli le na dr. Kebra, ki je eden glasnejših protestnikov. Pravi, da je čas da se resetiramo.

To je dr. Brecelj povedal za Planet TV:

Mi dejansko nismo več normalni, da se ljudje, ki so odgovorni za sedanjo situacijo, se pritužujejo nad to situacijo,” je zaključil dr. Brecelj.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
86%
1km/h
100%
-1°C
0°
-2°
-1°
Sun
-2°
Mon
-1°
Tue
-1°
Wed
-1°
Thu

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA