Druga redna seja Gorenjske SDM, pokazala pripravljenost mladih na volitve!

Tim Rauter, predsednik Gorenjske regijske kordinacije SDM, foto: Doris Tahirović
Druga redna seja Gorenjske regijske koordinacije SDM pokazala pripravljenost mladih na volitve

V teh dneh je potekala že druga redna seja Gorenjske regijske koordinacije SDM. Udeležilo se jo je 20 članov vodstva regije, prisotni so bili tudi ostali gosti. Med njimi podpredsednik SDM Andrej Hoivik, predsednik Gorenjske RK SDS Bogomir Vnučec in predsednik OO SDM Logatec Borut Rupnik.

Druga redna seja Gorenjske regijske koordinacije Slovenske demokratske mladine

Seja je potekala pod vodstvom predsednika Gorenjske Slovenske demokratske mladine. Na seji so člani vodstva na predlog predsednika obravnavali načrt težiščnih dejavnosti za letošnje leto, kjer je Tim Rauter predstavil nekaj izredno pomembnih projektov, kot je izvedba volilne kampanje, splošne promocije regijske koordinacije SDM in neformalna druženja. Vodstvo je kasneje tudi podrobneje predstavilo potek same volilne kampanje na Gorenjskem. Regijska SDM ima na aprilskih državnozborskih volitvah enega kandidata, to je Andrej Hoivik iz Škofje Loke. Dali so veliki poudarek na del volilne kampanje od vrat do vrat, promocijo kandidata na družbenih omrežjih in predlagali so postavitev stojnic podmladka po večjih mestih v regiji.

Jaka Jankovec, predsednik SDM Tržič in Andrej Hojvik, podpredsednik SDM

Kasneje je vodstvo tudi predstavilo del programa SDM, katerega imajo namen predlagati državni ravni. Osredotoča se na aktivno mobilnost, organizacija bi se zavzemala za bolj kvaliteten javni prevoz, s številčno večjimi relacijami, pogostejšimi ter hitrejšimi. Predvsem bi se javni prevoz osredotočal okolju bolj prijaznimi prevoznimi sredstvi, kot je vlak. Regija bo pa tudi predlagala nadaljnjo obnovitev in nadgradnjo železniških tirov, postaj in vse navezujoče se infrastrukture.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.