Družbena omrežja še vedno “pregorevajo” ob porazu Karla Erjavca!

kul-KOALICIJA janša šarec
koalicija kul, slika twitter

Največji poraz kateregakoli mandatarja v samostojni Sloveniji je v ponedeljek pripadel Karlu Erjavcu. Poslanci so mu namenili pičlih 40 glasov podpore. Tu so odzivi na družbenih omrežjih.

Odzivi na neizglasovano nezaupnico

Erjavec in KUL je poražen. Pa čeprav so njegove napovedi o glasovanju bile drugačne, se je izkazalo da gre vse skupaj le za sprenevedanje. Na družbenih omrežjih pa se je vnela široka in žolčna razprava o neizglasovani nezaupnici.

“Če morda kdo še vedno ne razume, zakaj je že tretjič predsednik vlade Janez Janša, naj si prebere spodnji tvit” je bil odziv Uroša Urbanije, direktorja urada vlade za komuniciranje.

Nadaljevali bomo s koalicijsko pogodbo in z delom za dobro ljudi. To je naša naloga in temu bomo sledili še naprej,” je v odzivu zapisal vodja poslanske skupine SDS Danijel Krivec.

Gremo naprej je dejal predsednik SMC Zdravko Počivalšek.

Se pa tisti, katere poraz boli, oklepajo še zadnje bilke, kjer bi lahko zmanipulirali ljudi. To so predčasne volitve. Marjana Šarca pa je bilo očitno dobro spomniti na tvit, ki bo še dolgo odmeval.

Na glasovanju o nezaupnici, pa je bilo nekaj jasno. Erjavcu niso v bran stopili niti strankarski kolegi.

Sicer pa slabo prenaša poraze tudi Tanja Fajon, ki pravi da Janša čuti, da bo moral iti. A kot ji je odgovoril uporabnik družbenega omrežja, treba bo najprej na volitve.

Pri Levici pa gredo še nižje, kot gredo sploh lahko. Oni bi uporabili kar “revolucijo”!

In medtem ko so nekateri na prepovedanih substancah in pišejo nebuloze, bo vlada, vsaj kaže tako, prebrodila vse težave. Za konec pa še tvit novinarja Planet TV Mirka Majerja

Na koncu pa naj vam bo ta videu v poduk, česa vse je zmožna ta famozna koalicija KUL! Raznih odzivov na družbenih omrežjih pa ostaja zelo veliko.

PM

 

VREME

Maribor
delno oblačno
53%
1.5km/h
40%
28°C
29°
27°
27°
Tue
19°
Wed
14°
Thu
16°
Fri
18°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.