Za tožilstvo grožnja z likvidacijo ministra Hojsa ni resna grožnja?

Aleš Hojs
Aleš Hojs, slika: Regional Obala

Za tožilstvo stavek: “Pes ki ga je treba likvidirati“ in se nanaša na točno določeno osebo ne predstavlja resne grožnje.

Za tožilstvo grožnja z likvidacijo ni resna grožnja?

V Sloveniji se včasih res sprašujemo, ali živimo v pravni državi. Levičarji zmerjajo predsednika vlade, grozijo mu s smrtjo, s smrtjo grozijo vsem, ki se strinjajo s politiko Janeza Janše, grozijo poslancem, ki ne želijo podpreti leve politike KUL itd. A to je za levičarje in očitno tudi za tožilstvo nekaj povsem normalnega.

Kaj pa se zgodi, če je zadeva ravno obratna? Takrat so na nogah medijo, kot so POP TV, RTV, Dnevnik, Mladina, Delo, odzovojo se vsi levi politiki, skratka, nastane cela drama. Ob žalitvi, ministra Aleša Hojsa iz kvote SDS pa je vse potihnilo. Še celo tožilstvo je reklo, da likvidacija ni resna grožnja. Danes se je na to odzval tudi minister za notranje zadeve Aleš Hojs:

“Za tožilstvo navedba : “Pes ki ga je treba likvidirati,“ kar se nanaša name, ne predstavlja resne grožnje. Čeprav je zapis provokativen, ta zgolj odraža duševne bolečine Alojza Breznika, ki so posledica izvajanja vladajoče politike, katere del sem, pravijo. Nov presežek tožilstva,” je zapisal na družbenem omrežju.

 

 

 

Ob teh grožnjah in takih odločitvah tožilstva nas res lahko skrbi v kakšni državi živimo!

PM

VREME

Maribor
oblačno
98%
0.5km/h
100%
18°C
19°
17°
17°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
20°
Wed
22°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.