Alenka Bratušek lažni profil
Alenka Bratušek, slika twitter

Na družbenih omrežjih se je odvijal pravi stampedo na račun Alenke Bratušek, ki po dveh letih suše, prihaja v Državni zbor.

STAMPEDO NAD ALENKO BRATUŠEK

Poslovnik državnega zbora v primerih smrti določa, da se morajo o smrti poslanca Kramarja seznaniti poslanke in poslanci DZ, kar se je že zgodilo. O prenehanju mandata bo DZ s sklepom obvestil Državno volilno komisijo (DVK). Ta je na včerajšnji dopisni seji sprejela ugotovitveni sklep, da Kramarjev poslanski mandat prevzame kandidat, ki je v njegovi volilni enoti na volitvah poslancev leta 2018 dosegel drugi najboljši rezultat. To je uspelo predsednici SAB Alenki Bratušek,

Ob smrti poslanca in bivšega bohinjskega župana Franca Kramarja ter poslanskem vstajenju Alenke Bratušek, ki namesto pokojnega prihaja v državni zbor, kot nadomestna poslanka (vir), pa so družabna omrežja ponorela.

(Zapisi na družbenih omrežjih so nelektorirana in ne izražajo vedno mnenja portala e-Maribor)

Komentarjev na račun Alenke Bratušek zaradi njene velike želje ponovno sedeti v parlamentu je res ogromno. Pravi stampedo. Poznavalci pravijo, kot piše Požareport da takšnega stampeda še niso videli proti nobenemu politiku, tudi pri Janezu Janši ne, da bi ljudje na facebooku in twitterju tako obračunali z nekim slovenskim politikom, pardon, političarko.

Vse se vrača, vse se plača?

MG