Država strada, Golob pa že načrtuje poletne počitnice. V takem apartmaju se bo razvajal?

apartma na Crvenem vrhu, kjer naj bi počitnice preživel Robert Golob

Robert Golob se je navadil veliko slabih delovnih navad iz prejšnje službe. med drugim tudi to, da mu ni bilo treba nič delati in da si je za kar 3 mesece ne bo, ker gre na dopust.


Približno tako, kot je delal z državnim podjetjem Gen-i, dela Robert Golob sedaj tudi, kot predsednik vlade, samo, da so tu še ostale ugodnosti, kot na primer lastna varnostna služba in vsem dobro znana “starleta”, ki je postala njegova ljubica.

In čeprav Golobu država razpada pred očmi, revež potrebuje dopust. Baje kar za tri mesece. Po informacijah portala Požareport, naj bi  že rezerviral apartma na Hrvaškem, konkretno na Crvenem vrhu, za “celo sezono”, kar naj bi pomenilo od junija do septembra (po datumih do sredine septembra), in vse kaže, da nameravata s Tino Gaber preživeti skoraj celo poletje – na morju. 

Tako naj bi izgledal njegov apartma (slike – booking):

Šlo naj bi sicer za apartma v večstanovanjski hiši, kjer so lastniki apartmajev (stanovanj) sicer predvsem slovenski državljani. In zdaj, kot piše Bojan Požar, naj bi iz vlade oziroma generalnega sekretariata vlade klicali posamezne slovenske lastnike tamkajšnjih počitniških stanovanj, če bi – morda – kakšnega oddali še za Golobove varnostnike.

VREME

Maribor
oblačno
91%
2.6km/h
100%
19°C
21°
17°
18°
Tue
14°
Wed
12°
Thu
12°
Fri
12°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.