V eni izmed mariborskih kavarn oklofutal nekdanjega poslanca

Ivan Vogrin

Pred kratkim naj bi se v enem izmed mariborskih kavarn zgodil incident. Eden izmed gostov, naj bi oklofutal nekdanjega poslanca Državljanske liste.

Prejšnji ponedeljek se je v kavarni v Mariboru zgodil fizični obračun. Kot pišejo Slovenske novice, naj bi jo skupil podjetnik, tudi nekdanji poslanec, čigar več družb je končalo v stečaju, Ivan Vogrin.


Vogrin je bil nekdanji župan občine Lenart, tudi poslanec na listi Državljanske liste, stranke, ki je “plesala” le en mandat. Je pa Vogrin tudi precej slab podjetnik. Bil je direktor Interlesa, ki je zašel v likvidnostne težave. Kupci so trdili, da so ostali brez naročenih oken in denarja. Pred časom naj bi bil Vogrin obsojen zaradi napada na bivšo ženo, pogojno pa tudi zaradi zlorabe uradnega položaja in uradnih pravic. Sicer pa naj bi bil, danes 64-letni Vogrin tudi pri drugih poslih precej neuspešen.

Podjetniške težave se sicer ne rešujejo v kavarnah. A vseeno. Na Vogrina naj bi se spravil Tomaž Feltrin, ki je potrdil, da je Vogrina oklofutal, ker mu ta po več sto opravljenih urah ni plačal opravljenega dela in je menda celo zanikal, da bi zanj sploh opravil storitve. 

VREME

Maribor
delno oblačno
95%
37%
12°C
14°
11°
11°
Thu
13°
Fri
12°
Sat
11°
Sun
14°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.