Država v najhujši krizi, vlada pa 6 milijonov spet namenja nevladnikom

golob
fotomontaža, slika: Demokracija

Saj ni res, boste rekli. Pa je. Med tem, ko so državo prizadele najhujše poplave do sedaj, in je škode zagotovo za milijardo evrov, država nove milijone namenja nevladnikom.

Nekomu se je na vladi zmešalo, Le lepa besede in leporečji niso dovolj. Nekateri ljudje so ostali praktično brez vsega. Denarja nimajo, nekateri se niti domov ne morejo več vrniti. In tisti, ki so najbolj potrebni pomoči čakajo na pomoč države. A vlada si je za polnjenje malhe nevladnikom spomnila novega načrta.

Za zagotovitev podpornega okolja nevladnim organizacijam (v nadaljnjem besedilu: NVO) za krepitev njihovih zmogljivosti na področju zagovorništva, organizacijskega razvoja in krepitve čezsektorskega sodelovanja, povezovanja in vzpostavljanja partnerstev z namenom reševanja družbenih izzivov, bo namenila kar 6 milijonov evrov.

Denar, ki ga trenutno nevladniki zares NE potrebujejo.  

Pa naj še kdo reče, da vlada ve kaj dela?

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.