Gregor Bezenšek, ministru Šarcu poslal jasno sporočilo: “Potrebujemo vojake!”

Marjan Šarec, minister za obrambo, zajem slike RTV

Savinjska dolina kaže žalostno podobo. Voda je naredila svoje. A ob poplavah so ljudje stopili skupaj in pomagajo po svojih najboljših močeh.

Posebno sporočilo pa je ministru za obrambo Marjanu Šarcu poslal humanitarec in glasbenik Gregor Bezenšek, ki se z ostalimi krajani Zgornje Savinske doline trudi pri sanaciji nedavnih poplav. 

Sprašujem se zakaj na terenu katastrofalnih poplav ni več vojske in kaj ob tem razmišlja naš obrambni minister, g. Marjan Šarec?! Zakaj ni več naših fantastičnih in hrabrih vojakov, ki samo čakajo, da bodo lahko pomagali!? Od ranega jutra sem z ekipo fantov na terenu v Zg. Savinjski kjer pomagamo na prizadeth območjih, ampak tega fenomena pa ne razumem. G. Šarca pozivam, da čimprej pirstopi k akciji. Ljudje in Infrastruktura potrebuje akcijo in hitro ukrepanje,” je dejal Bezenšek.

 

K sreči pa je tu Evropska unija, ki nam pomaga pri posledicah. Upajmo, da bo našla pot v Zg. Savinjsko dolino

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.