Državljan Slovenije na frankfurtskem letališču vpil Allahu Akbar?

slika: Frankfurt Airport

Na frankfurtskem letališču, enem najbolj prometnih v Evropi, so sinoči evakuirali del potniškega terminala 1 in zaustavili delovanje letališkega vlaka.

Državljan Slovenije naj bi se na letališču drl Allahu Akbar?

Po družbenih omrežjih razširila fotografija osebe, ki leži na tleh frankfurtskega letališča, proti njej pa domnevno z naperjenim orožjem koraka policist. Širile se se govorice, da je bila oseba ustreljena, vendar lokalna policija te informacije ni potrdila in spletno javnost tudi prosila, da je ne navajajo kot resnično.

Po poročanju tujih medijev se je 38-letni moški iz Slovenije agresivno obnašal do policistov, potem ko so ga opozorili, naj si na obraz nadene zaščitno masko. Moški je ob tem vzkliknil: “Vse vas bom pobil, Allahu Akbar”, odložil prtljago in poskušal pobegniti. Prtljaga je zaskrbela policiste, zato so odredili evakuacijo terminala

Po neuradnih informacijah s slovenskega notranjega ministrstva kriminalistična policija dogodek preverja, uradno pa Slovenija o tem še ni bila obveščena.

viri: SIOL: Frankfurt Airport, video: twitter

PM

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.