Državna proslava v Mariboru in gasilsko vozilo, Toninova obljuba Mariboru!

MATEJ TONIN
Matej Tonin, slika GOV

Prvak stranke NSi Matej Tonin, aktualni minister za obrambo, se je danes oglasil na kratkem obisku v Mestni občini Maribor.

MATEJ TONIN NA OBISKU V MARIBORU

Upajmo, da si je Arsenovič tokrat zapisal ministrovo telefonsko številko, ko bo ponovno jokal, da je vlada pozabila na Maribor. Mesto ob Dravi je namreč obiskal aktualni obrambni minister Matej Tonin, Na sestanku z županstvom pa so se pogovarjali o najpomembnejših odprtih temah med mestom in državo. Minister Tonin in župan Arsenovič sta govorila tudi o pravilni umestitvi groba generala Maistra, saj je to, kot je dejal, ena izmed dilem, ki jo še morajo rešiti.

Ob 30. obletnici pekrskih dogodkov bo v Mariboru potekala državna proslava, je obljubil Tonin. Vključili bodo noto vseh veteranskih organizacij in celotnega prebivalstva. Piše portal Maribor.info.

»Maribor je pomembno mesto, v Mariboru so se stvari na neki način tudi začele s pekrskimi dogodki in zato je primerno in pravilno, da stvari tudi dostojno obeležimo,« je še dodal minister Tonin.

Tonin je ne obisku poudaril predvsem projekt, ki ga začenja s svojo ekipo. Tako bodo prvič v zgodovini na tem področju črpali evropska sredstva. Mariboru pa je obljubil tudi novo gasilsko vozilo.

PM

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.