Dunking Devils so se z ganljivim videom poslovili od njihovega Petra

Peter Kokalj, slika Sobota.info

Člani znane slovenske akrobatske skupine so se z zapisom in videoposnetkom poslovili od svojega kolega Petra Kokalja, ki je umrl po tragični nesreči med treningom.

“Dunking Devilsi smo izgubili našega Petra,” so iz priljubljene akrobatske skupine sporočili ob zapisu in videoposnetku, ki so ju sestavili v spomin svojemu kolegu, “njegov spomin, energija in poslanstvo bodo živeli naprej skozi nas, ki ostajamo na tem svetu.

»Bil je neverjetna oseba, ki je svoj pečat pustil na vseh, ki smo ga imeli srečo spoznati ali gledati TikToke, ki jih je ustvarjal. Zapustil nas je prezgodaj, star le 22 let, in to ravno takrat, ko je bil trdno na poti profesionalne rasti in na pragu številnih izjemnih priložnost,«

Člani priljubljene akrobatske skupine pa opozarjajo, da je bil Peter mnogo več kot le oseba, ki je dal življenje slovenski TikTok sceni.

»Mnogim je bil najbolši prijatelj, vzornik, mentor in tisti, ki si je za ljudi vedno vzel čas in jim prisluhnil. Ko nam je bilo hudo, smo se obračali nanj in mu zaupali svoje izzive in težave. Poslušal je in našel način, da te nasmeji, ti ponudi ramo in pokaže ljubezen, ki jo je imel v sebi. Tudi od njega deset let starejši smo cenili pogovor z njim, ker smo mu zaupali, ga spoštovali in občudovali njegovo modrost,« so s težkim srcem dejali člani.

»Peter pogrešamo te, brez tebe svet in naša zgodba nikoli ne bo enaka. Praznine, ki si jo pustil za seboj, ne bomo poskušali zapolniti, temveč v njej iskali moč in navdih,« so še za konec dejali.

Obljubljajo, da bodo tako energijo Petra, kot tudi njegovo poslanstvo in njegove vrednote živele naprej skozi vse njih in vse tiste, ki ga bodo skozi njih še spoznali,

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
delno oblačno
48%
1.5km/h
40%
10°C
11°
7°
7°
Sun
1°
Mon
2°
Tue
2°
Wed
2°
Thu

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA