Je to sploh možno? Poglejte kakšno stanovanje oddajajo na Teznem

V naše uredništvo smo prejeli elektronsko pošto našega bralca (ime hranimo v uredništvu), ki nas je opomnil na nevzdržne razmere v eni izmed večstanovanjskih hiš na Teznem v Mariboru.

Naš bralec je živel v podstrešnem stanovanju bloka na Panonski ulici 9 v Mariboru. Kot pravi je to “katasteofalen” blok, v katerem je stanoval naš bralec, občasno tudi s tremi otroki. “Kar se tiče elektrike katastrofa, ko smo se tuširali je elektrika prebijala. Na to smo opozarjali lastnika ni naredil ničesar.”

“V tem stanovanju sta zanimivo bila WC in kopalnica ločena od bivalnega prostora in sta se nahajala na hladnem hodniku samega podstrešja, seveda neogrevana. Na hodniku tudi ni bilo niti razsvetljave in smo morali po stopnicah v pritličje hodit po temi. ” je dejal naš bralec. Pravi, da je lastnika prijavil tudi stanovanjski inšpekciji.

Bralec nam je poslal tudi slike ob katerih smo se dobesedno zgrozili.

Prosimo, da objavite ta članek zato, da nebi še kdo nasedel leporečenjem lastnika te večstanovanjske stavbe, kako je v hiši vse lepo in da se napake takoj odpravijo,” je še zapisal naš bralec, ki se je med tem že izselil iz tega stanovanja.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
megla
92%
0.5km/h
100%
3°C
4°
2°
3°
Fri
4°
Sat
1°
Sun
-1°
Mon
-4°
Tue

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA