Dve leti nazaj naj bi risal kljukaste križe, včeraj pa je oprezal za upokojenci?

slika: twitter

Pred dvema tednoma smo  pisali o risanju svastik na stavbi ministrstva za kulturo. Eden tistih mazačev, pa naj bi včeraj na shodu upokojencev oprezal za udeleženci shoda?

Na včerajšnjem shodu upokojencev je po pripovedovanju prisotnih veliko zanimanja pritegnil človek, ki naj bi s svojim mobilnim telefonom oprezal za udeleženci shoda. Kot je razkril poslanec SDS Žan Mahnič, naj bi šlo za aktivista in nekdanjega digitalnega stratega stranke SD Vuka Čosića. 

Prav Čosić, naj bi bil, eden od tistih protestnikov, ki so pred dvema letoma na stavbo ministrstva za kulturo risali kljukaste križe.  Očitno je tudi včeraj z nekim posebnim namenom oprezal za udeleženci shoda upokojencev.

Se skrajni levičarji pripravljajo, da bodo izzvali nasilje nad miroljubnimi upokojenci? Kje si policija?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.