Edvard Kadič: “Želeli bodo počistiti vse, gre za eno najbolj brutalnih levih struj?”

Edvard Kadič, slika: edvardkadic.com

Govorijo o tem, da bodo počistili vse, kar je treba počistiti, zato da bodo lahko prosperirali naslednjih osem let, o čemer je Robert Golob že večkrat govoril.

Gre za eno najbolj brutalnih levih struj v političnem polju

V oddaji Ura Moči, na Planet, so med drugim govorili tudi o najverjetnejšem mandatarju, Robertu Golobu. Po mnenju Edvarda Kadiča, sogovornika oddaje se Golob politike vlade loteva projektno, nikakor ne za štiri leta, in da bodo potem videli, kam jih peljejo poti, kar pomeni, da je v ozadju verjetno ambicija desnico dotolči do konca,” je v oddaji Ura moči razmišljal Edvard Kadič.

“Pri tem gre za nekakšno artikulacijo tega, kar jaz imenujem golobizem, ta ima tri ključne dimenzije, ki jih prepoznavamo v političnem polju. Mislim, da gre za eno od najbrutalnejših frakcij ali pa struj, ki smo jih bili deležni v političnem polju. Golobizem je poimenovan predvsem po Robertu Golobu, ki predstavlja simbol brutalnega iskanja dobička in koristi ter naskoka na oblast za vsako ceno,” je opozoril komentator Edvard Kadič.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA

   

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.