Ekskluzivno! Kako služijo anticepilski zdravniki na račun hitrih testov?

testi

Na uredništvo našega portala smo dobili zanimivo elektronsko pošto. Po besedah naše bralke (ime hranimo v uredništvu) gre za neverjetno zanemarjanje zdravstvenega poslanstva. Njen zapis objavljamo v celoti.

Služenje anticepilskih zdravnikov na račun hitrih testov

“Na vas se obračam, ker sem zelo jezna na nekatere zdravnike, ki v že tako hudi situaciji, ko smo preslabo precepljeni ljudi prepričujejo, da naj se ne cepijo, s pojasnilom, da jim vbrizgavajo v telo strupe,” je svojo zgodbo začela naša bralka.

Ena izmed njih je zdravnica in njena medicinska sestra kateri sta zaposleni v privatni medicini dela v Žalcu. Obe, zanimivo – anticepilki, lažeta in zavajata ljudi, ter hodita po podjetjih in delavce prepričujeta naj se ne cepijo. Med drugim tudi ljudem pripovedujta zgodbe o razmerah v Izraelu, češ da vsi cepljeni umirajo in jih z vozički odražajo v mrtvašnice. Iz prve roke pa lahko povem, da imajo prav tam kar 80 procentov precepljenost, da imajo vse odprto in da nosijo vsi maske v zaprtih prostorih. Življenje pri njih poteka čisto normalno.  Obe zdravstveni delavki širita laži med svoje stranke, ki čakajo na testiranje. To so predvsem delavci. Zdravstveni delavki jih prepričujeta in strašita, naj se ne cepijo,  med tem ko služita na testih za katere je potrebno odšteti 10 eur+2 eur v lekarni, da delavci dobijo potrdilo. Plača pa tako in tako podjetje. To je po mojem mnenju ena velika sramota. Glede na to, da se z potrdili bogatijo tudi zobozdravniki zasebniki bi bilo nujno potrebno ukiniti vsem zasebnikom testiranja, prav tako tudi medicinska dela.

Vrtimo se torej v začaranem krogu in iz te krize se ne bomo izvlekli zaradi pokvarjenih zdravstvenih delavcev. Če bodo njihove stranke cepljene za njih ne bo več dela. Pri tem se sprašujem kam drvimo kot družba?  Kje je zdravniški kodeks pomagati ljudem? Kje je za nekatere Hipokratova beseda? Pomagati tako, da se bogatijo na račun upokojencev, ki za teste plačujejo?

“Osebno ne vidim izhoda iz te krize,” nam je zaupala bralka portala e-maribor. Pri nas je preveč pokvarjenih ljudi. Nekateri doktorji 24 ur na dan delajo na covidnih oddelkih, drugi doktorji pa prepričujejo ljudi, da naj se ne cepijo. Sramota. Bog nam pomagaj! Tudi v zdraviliščih nekatere sestre prepričujejo ljudi, da naj se ne cepijo. Kako je to možno? Zdravstveni delavec, ki bi moral pomagati ljudem, jih potolažiti, jih strašijo z neresničnimi podatki. Že tako so ljudje dovolj prestrašeni. Nekaj je potrebno storiti, da se to dobičkarstvo na račun covida konča.

Bralka portala e-maribor

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.