Ekskluzivno! Kričal na uslužbenko pošte in napadel poslanca SDS Kaloha!

kaloh

Na glavni mariborski pošti se je v popoldanskem času odvijala prava drama. Nepridipravi je popolnoma ponorel, žalil uslužbenko in napadel poslanca SDS Dejana Kaloha.

Napad na poslanca Dejana Kaloha

V popoldanskem času, se je na glavni mariborski pošti odvijala prava drama. Na pošto je prišel moški, kateri se je pri poštnem okencu močno razburil, saj se mu je storitev pošte zdela predraga. To ga je tako razburilo, da je začel kričati na uslužbenko, jo zmerjati, grozil ji je s smrtjo jo žalii, ko mu to ni bilo dovolj pa je začel zmerjati še Slovence da so (smo) lopovi, večkrat poudaril besede: “prokleti Slovenci”, ter Slovenci cigani. 

K umiritvi ga je pozval tudi poslanec Dejan Kaloh, ki je stal v vrsti za razburjenim občanom. Po tem se je le-ta spravil tudi na poslanca, je prej še pripomnil, da bo vrgel bombo v notranjost pošte. Po tem ko se je po 15. minutah le prikazal policist in opravil razgovor z uslužbenko pošte in poslancem Kalohom, so po nekaj urah sporočili, neuradno, da so storilca kaznivega dejanja tudi prijeli.

O dogodku bomo še poročali.

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.