Župan Arsenovič se bo spet kitil na otvoritvi? A tja pozabil povabiti SDS

Zagotovitev celostne ureditve ceste mimo OŠ Malečnik in zagotavljanje osnovne dobrine otrok – varnosti v cestnem prometu je zagotovo hvalevredno dejanje občine in države.

ARSENOVIČ NA OTVORITEV POZABIL POVABITI SVETNIKE SDS

 Predvsem po zaslugi svetnic in svetnikov SDS in mariborskega poslanca Dejana Kaloha, se je začela težko pričakovana ureditev ceste mimo OŠ Malečnik. Uredili so pločnik na desni strani lokalni ceste, uredili so tudi  avtobusno postajališče na desni strani lokalne ceste, ter obračališče za avtobus v križišču. Skratka pomembna investicija, ki pomeni tudi varnost otrok.

Za to pomembno investicijo je mariborska SDS v proračunu izposlovala kar 200.000 evrov. Investicija sama je stala  160.000 evrov, plus 20 za dokumentacijo in ostale stroške, v skupni vrednosti skoraj 200.000 evrov. Pohvalno! In danes bo otvoritev!

A mariborski  župan, ki se bo čez nekaj minut na otvoritvi spet kitil s tujim perjem, očitno nad pobudami svetnikov SDS ni preveč navdušen, pa čeprav so le te koristne za občane. Očitno se raje sam rad tolče po prsih. A prav otvoritev avtobusnega postajališča je zasluga MO SDS Maribor, pa naj bo županu prav ali ne. Zato se bosta današnjega odprtja (brez županovega vabila) udeležila tudi Jože Šabeder, podpredsednik MO SDS MB in Alen Filipovič, mestni svetnik SDS

Predsednik MO SDS Maribor in poslanec DZ RS, mag. Dejan Kaloh, je ob tem povedal : “Problematika varnosti osnovnošolcev v Malečniku se je vlekla več kot 15 let. Mariborska SDS je tako poskrbela za izboljšanje varnosti na poti v šolo in domov vseh osnovnošolcev, ki obiskujejo OŠ Malečnik. To je naša dolžnost, tako mestnih kot politikov na nacionalni ravni.”

Mestni svetniki SDS so tako storili velik korak in prišli od pobud k dejanjem. To je še posebej pomembno takrat, ko pobuda nastane iz želja občanov in občank. Arsenovič kaj takega verjetno še ne zna. Se pa te otvoritve ne bomo udeležili mi, saj tudi našemu portalu, župan ni poslal nobenega novinarskega vabila. 

Verjamemo, da resnica v naših člankih o županu Arsenoviču včasih res boli!

uredništvo

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
42%
4.6km/h
20%
8°C
9°
7°
6°
Tue
-1°
Wed
4°
Thu
1°
Fri
3°
Sat

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA