Ekskluzivno! Razkrivamo ime osebka, ki je sredi Maribora vihtel jugo zastavo?

Za sramoto sredi Maribora z Jugo zastavo, naj bi po naših podatkih včeraj poskrbel Renato Volker.

Kdo naj bi bil v bistvu Renato Volker?

Resnično smo bili zaprepadeni, kaj smo o  osebku, Renatu Volkerju lahko prebrali na svetovnem spletu. Tako piše na dirtyskunks.org: “Renato Volker ljudski ali Rene, kot smo ga navajeni imenovati, je Štajerc. Po poklicu je učitelj prvega razreda osnovne šole s 15-letnim stažem. Bil je poročen, ima dva otroka, zdaj pa že tri leta in pol živi s Samom, njegovi avanturi, kot mu sam pravi, ki še traja. Sicer pa je bilo odkritje lastnih homoseksualnih nagnjenj sredi svetega zakona samo eden izmed številnih šokov, resda eden najbolj markantnih, s katerim Rene nenehno obsipava ljubo mater domovino. Gotovo se še spomnite njegovih Fulsov, slačifantov po vzoru Do nazga, ki so pred leti okupirali vse medije, nastopali pa so celo pred samim Auerjem. Duhovniška toaleta in škotski kilt (z naravnim bogastvom na prepihu vred) nas, vsega vajene, skoraj ne presenečajo več. Skoraj”

Levičarski ekstremist, ki očitno tudi ponoči sanja Janeza Janšo naj bi zanj posnel celo video. Imamo pa resne pomisleke, ali naj ta video sploh objavimo, saj bi to sodilo bolj v kakšno psihiatrično bolnišnico, kot pa na naš portal. A vseeno. Tukaj si ga lahko ogledate:

Alki je to res umetnost? Je vihtenje jugo zastave v centru Maribor res lahko predstava za javnost? Ali je proti takim ljudem potrebno ukrepati. Policija, kje si?

https://twitter.com/JakaDolinar2/status/1259132251138404355

MG

VREME

Maribor
pretežno oblačno
89%
0.5km/h
75%
21°C
23°
21°
20°
Mon
21°
Tue
21°
Wed
19°
Thu
22°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.