..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Ema Klinec na svetovnem pokalu v Willingenu dosegla odlično 2. mesto

Ema klinec
Foto: Guliverimage
Ema Klinec v Willingenu dosega drugo mesto in potrjuje svoj vrhunski status v svetovnem pokalu smučarskih skokov.

Slovenska skakalka Ema Klinec je navdušila na tekmi svetovnega pokala v Willingenu v Nemčiji, kjer je navijače presenetila z izjemnim drugim mestom (256,3 točke). To je njena peta stopnička v tej sezoni in tretjič zaporedoma, ko je končala na drugem mestu na svetovnem pokalu. Zmagovalka je bila domačinka Katharina Althaus, ki je na vrhunski skakalnici dosegla 264,4 točke po skoku dolgem 149 metrov in pol. Tretje mesto je pripadlo Japonki Sari Takanashi z 245,7 točkami. Slovenski navijači so lahko navdušeni še nad 21. mestom Maje Vtič in 29. mestom Klare Komar, medtem ko Nika Križnar zaradi slabše forme ne bo več nastopila.

Ema Klinec se je izkazala kot eden izmed vodilnih skakalk svetovnega pokala, z izjemnim nastopom v finalu. Njeni soigralci iz Slovenije, Maja Vtič in Katra Komar, sta zaključili tekmo na 21. in 29. mestu. Nejka Repinc Zupančič je zasedla 31. mesto in za las zgrešila prve točke v svetovnem pokalu.

Smučarska zveza Slovenije je sporočila, da Nika Križnar zaradi slabše forme ne bo več skakala na tekmah v Willingenu.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
62%
3.6km/h
0%
13°C
14°
10°
12°
Thu
11°
Fri
11°
Sat
7°
Sun
3°
Mon

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.