Janša se odzval na poročanje medijev, da so bili na shodu upokojencev vidni člani SDS

slika: ljudska iniciativa upokojencev

Osrednji (levi) mediji v Sloveniji nas niso razočarali. Tudi ob protestu ljudske iniciative Glas upokojencev ne. Za vse skupaj je spet kriva stranka SDS?

Sredin protest, ki se je odvil 1. februarja 2023, je pokazal odločnost starejših ljudi, da se borijo za svoje pravice. V osrednjih medijih nastala nekakšna megla ob poročanju s teh protestov. Upor upokojencev, kjer se je tudi po ocenah policije zbralo od 20.000 do 25.000 ljudi, je bil za marsikatero levo televizijo le neko malo zborovanje z več tisoč udeleženci. 


Skoraj ga ni bilo portala, ki nebi objavil novico, da so bili na zboru “vidni predstavniki SDS”. Janet Janša se je pošalil, da je bilo “20.000 vidnih predstavnikov stranke SDS na shodu upokojencev!” Pri tem pa je zanimivo prav to, da mediji nikjer niso objavili slik teh “vidnih predstavnikov SDS”, objavili so le sliko Branka Grimsa, ki je iz parlamenta prišel le pozdraviti svoje prijatelje.  

Kot papige so levi mediji ponavljali isto mantro, da se je shoda udeležilo več vidnih predstavnikov SDS, a k temu niso dodali niti ene slike ter “vidnih predstavnikov”, ampak samo nakladanje. Tako so družno trobili v isti lažnivi rog STA, Žurnal24, Maribor24, 24UR, Siol.ne in ostali

Za konec pa še ta zanimivost. Ko je  proti vladi Janeza Janše protestiral Jaša Jenull in njegova leva falanga, je bil to spontani zbor ljudstva. A prav nihče ni omenil te VIDNIH PREDSTAVNIKOV levih političnih strank, kot prikazuje spodnja slika:

Enaki vatli za vse, neodvisni (levi) mediji?

VREME

Maribor
delno oblačno
75%
2.1km/h
28%
20°C
21°
20°
20°
Thu
21°
Fri
19°
Sat
18°
Sun
18°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.