..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Ema Klinec osvojila drugo mesto na tekmi v Hinterzartnu

Ema klinec
Foto: Guliverimage

Ema Klinec je na tekmi v Hinterzartnu potrdila svojo odlično formo in osvojila drugo mesto. Boljša je bila le Nemka Katharina Althaus. Klinec je v prvi seriji skočila 102 metrov, kar ji je prineslo šesto mesto. V drugi seriji pa se ji je izjemno posrečil skok, saj je skočila 105,5 metra in zbrala največ točk med vsemi tekmovalkami, s čimer se je povzpela na drugo mesto.

Slovenske barve sta zastopali še Nika Križnar, ki je osvojila 11. mesto, in Maja Vtič, ki je zasedla 17. mesto. Katra Komar in Nejka Repinc Zupančič sta tekmo končali na 33. in 37. mestu, brez vnovičnega nastopa in točk za svetovni pokal.

Več: rtvslo.si

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
65%
1km/h
0%
11°C
14°
9°
11°
Fri
11°
Sat
7°
Sun
3°
Mon
1°
Tue

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.