Erika pisala Kanglerju, ta jo je dobil na laži in ji dal košarico.

Erika pisala Kanglerju, ta jo je dobil na laži in ji dal dvojko
erika
zajem slika (RTV)

Mlatenje prazne slame in nabijanje po Francu Kanglerju, ter njegovih postopkih na sodišču dobiva drugi del. A brez Kanglerja.

Erika od Kanglerja dobila košarico

Erika Žnidaršič, ker je četrtek, tokrat ni bila v copatah, ampak spet v studiu Tarče, kjer je ponovno mlatila prazno slamo. In spet razpravlja o Francu Kanglerju. Danes mu je celo pisala  in ga vabila naj ponovno pride v oddajo.  Zapisala je: “Gospod Kangler, sem govorila z ministrom (Alešem Hojsom op.a.), če se dogovorite na policiji, da danes na oddajo pošljejo kriminalista, ki je zadeve vodil, gospoda Kranjca. Bi vam predlagala, da oba skupaj prideta v oddajo!” Je zapisala Erika Žnidaršič Francu Kanglerju.

No, Kangler je Eriko spet dobil na laži (nobena novost pri levičarjih), kjer je zapisal: “Ob 15.35 dobim SMS novinarke Tarče, Preverim njeno trditev pri ministru Alešu Hojsu. Nista govorila v teh dneh, izmenjala sta si tri SMS-e! A ponovno laže Erika, da je govorila z ministrom? Kako pa si predstavlja mene v oddaji, kjer bi moral v 1 minuti odgovorit na podtikanja, ponarejanja,… itd?!!

Kako že pravi tisti rek? Laž je nesmrtna duša komunizma. Pri nekaterih to velja še v 21. stoletju. Da o lažnivi Tarči, ki je lani očrnila tudi naš portal e-maribor.si, niti ne govorimo.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.