Möderndorfer za oddajo Utrip okrivil kar Janeza Janšo?

Möderndorfer za oddajo Utrip obtožil kar Janeza Janšo?
cepil moderendorfer
Jani Moderendorfer, zajem slike,

Če že Marjan Šarec iz LMŠ ni kvasil nobenih neumnosti na oddajo utrip, Jožeta Možine, pa jih je  (zaenkrat še) njegov poslanec Jani Möderndorfer. Ta je za oddajo obtožil kar predsednika vlade?

Möderndorfer je za oddajo utrip okvivil kar Janeza Janšo

Očitno se Möderndorfer pripravlja na novo TV vlogo v stilu oddaje na Nova24TV, kdo vam laže. Volitve se bližajo in nikoli se ne ve, kdaj ostane brez službe. Rekorder po menjavi strank bo namreč ponovno kandididireal. A kje? No to je seveda drugo vprašanje. Verjetno tam, kjer bo lahko spet prišel v parlament. Kaj bi sicer počel brez službe?

Sicer pa se je Möderndorfer v tem času naučil prvovrstnega sprenevedanja. Tako je v stilu oddaje “Kdo vam laže” razlagal oddajo Utrip na RTV. Pravi, da je vladi uspelo ugrabiti RTV Slovenijo. In Utrip je poimenoval kar utrip Janeza Janše. Kaj ima predsednik vlade z omenjeno oddajo sicer ne vemo? No očitno to ve le Jani ki vedno, ko nekaj njemu ni povšeči vplete notri ime Janez Janša.  Je pa Jani v bistvu fenomen. Pri teh letih, šteje jih namreč 56 še vedno verjame v pravljice. No tiste bolj za odrasle. Recimo o Dražgoški bitki.

Po Janijevo njegovem sta kar Janša in Možina skupaj ugrabila kar RTV. Ko bi vsaj  ugrabila še Möderndorferja, da nebi kvasil neumnosti! Mi sicer prvaku v menjavi strank, nebi radi delali reklame, take nebuloze, kot jih je kvasil omenjeni poslanec v svojem prispevku, pa morate videti:

Le kdo bo kriv, če se Möderndorfer po volitvah ne bo več uvrstil v parlament? Janez Janša, ali njegovi neumni izpadi in nebuloze, ki jih kvasi?

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.