Erjavec si je danes spet dal 5 minut slave pred mediji, ki so pograbili njegovo izjavo o poteku vložitve nezaupnice, kot vroče žemljice.

Erjavec ne verjame Počivalšku, da je SMC enotna

Levosučni mediji so danes mislili, da bo Erjavec sporočil, da bo leva opozicija še letov vložila konstruktivno nezaupnico. A se je očitno Erjavcu malo zataknilo. “V načrtu imamo, da bi konstruktivno nezaupnico vložili do konca tega leta, torej v naslednjem tednu. Pričakujem, da bomo v tem času zbrali dovolj podpisov. Lahko rečem, da nam dobro kaže.” Je dejal Erjavec. A tudi Jože P. Damijan, slavno odrešitelj, je že zdavnaj dejal, da mu kaže zelo dobro.

Kot je povedal Erjavec si pred vložitvijo želi še enkrat opraviti pogovor s poslansko skupino SMC, zato do konca leta, kot je napovedoval še prejšnji teden, konstruktivne nezaupnice ne bodo vložili. Še več, Erjavec je dejal, da ne drži, da je vseh osem poslancev SMC enotnih v tem, da ga ne podpirajo za mandatarja.

Najprej bi bilo seveda dobro, da bi Erjavec najprej pri svojih poslancih preizkusil lojalnost in se šele potem vmešaval v druge stranke? Mogoče pa se bo po novem letu le naučil šteti do številke 46!

PM