Eugenija Carl v mislih že dela kadrovske rošade na RTV? Šli bodo, kot domine.

Eugenija Carl, zajem slike

Saj ni res, pa je. Družbenopolitični delavci ali levi novinarji na RTV že pridno delajo načrte, katerih oddaj bi se radi rešili na RTV.

Na RTV očitno že pometa nova metla. očitno je pripravljen tudi spisek za odstrel. K temu veliko pripomore, očitno tudi novinarka leve politične opcije Eugenija Carl, ki  pridno obvešča svoje prijatelje na družbenih omrežjih, kdo je po njenem mnenju primeren za odstrel.


Očitno Eugeniji Carl ni všeč niti Jadranka Rebernik na čelu odgovorne urednice informativnega programa. Ljudje se sicer sprašujejo, kaj bi Eugenija sploh rada. No mogoče bi lahko celo zanjo našli bolj primerno mesto na RTV. Mogoče kot odgovorno urednico za mešanje megle?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.