Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Evgenija Carl spet joka. Tokrat ji ni všeč prenos s shoda upokojencev

Eugenija Carl, zajem slike

Jutri se obeta sicer hladna sreda, a bo zato toliko bolj vroče na Trgu republike, kjer bo v organizaciji društva 1. oktober, organiziran že drugi shod upokojencev Slovenije. Je pa to, da bo prenos shoda predvajala tudi nacionalna televizija, zmotilo glavno levo aktivistko naše nacionalne TV Eugenijo Carl.

Svojo jezo je Eugenija Carl zlila kar na družbenem omrežju, RTV razglasila za SDS, pa čeprav z shodom nobena politična stranka nima ničesar. In potem je še Ustavnemu sodišču navrla neumnost, da nekateri  delajo za agendo Janeza Janše. No Carlova očitno še vedno verjame v pravljice. Tako je zapisala: “TVSLO kanal SDS vam bo v sredo, 1. 3. s Trga republike eno uro v živo prenašal “shod upokojencev. Urednik prenosa bo kdo drug kot Igor Pirkovič, komentatorka pa kdo drug kot ena in edina zvesta naša Vida. Ustavno sodišče, se vam kaj dozdeva- tako vsebinsko, pa javni interes, pa to- da vodstvo( menda nedotakljivih mandatov) in njegovi uredniško-novinarski pribočniki brez zadržkov delajo samo za agendo Janeza Janše. Da gre za čisto instrumentalizacijo javnega medija. Ste morda gledali včerajšnji Dnevnik? No, to, čista zloraba!”

Ob napisanem, se vprašamo, ali zdrava kmečka pamet pri novinarki sploh deluje? Upajmo le, da Carlova še ponoči ne sanja stranke SDS in Janeza Janšo. Kajti drugače uboga novinarka lahko pristane na kakšnem za to primernem zdravstvenem oddelku. Po drugi strani pa se vprašamo, kakšen frajer je ta Janez Janša? Po Carlovo naj bi imel pod komando kar celo RTV?

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
65%
7.2km/h
0%
13°C
14°
12°
11°
Thu
10°
Fri
8°
Sat
7°
Sun
2°
Mon

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.