Evropska sredstva za pomoč podjetjem na področju internacionalizacije poslovanja

Slika (simbilna): pymnts.com

V Službi vlade za razvoj in evropsko kohezijsko politiko smo izdali odločitev o finančni podpori za javni poziv »Sofinanciranje stroškov digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih – JPTT2020-COVID19«. Za javni poziv, ki ga bo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo objavilo predvidoma v torek 28.7.2020, je namenjenih 800.000 evrov iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Namen javnega poziva je blaženje posledic epidemije COVID-19 v mikro, malih in srednjih podjetjih, in sicer na področju internacionalizacije poslovanja. Pomoč podjetjem bo usmerjena v ohranjanje oziroma vzpostavitev novih stikov s tujimi kupci in poslovno javnostjo ter v zagotovitev pogojev za promocijo njihovih izdelkov oziroma storitev na tujih trgih.

S sredstvi javnega poziva bodo sofinancirani stroški digitalizacije prodajnih poti ter stroški predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

VREME

Maribor
delno oblačno
49%
1.5km/h
40%
28°C
29°
28°
28°
Tue
19°
Wed
14°
Thu
16°
Fri
18°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.