Faila Pašić, Gibanju svoboda zakuhala afero?

Faila pašič
slika; gibanje Svoboda

V nebo vpijoča zagovornica južnjakov v Sloveniji in muslimanske vere (sama se oblači v hidžub) Faila Pašić, ki se je zavezala Gibanju svoboda je zakuhala prav nečedno afero. 


Mustafa Alnajjar, partner razvpite Faile, na stranko ga je pripeljala prav ona, naj bi bil obtožen posilstva mladoletnice. Po virih portala Reporter so v vodstvu stranke že tedaj vedeli, da je Alnajjar osumljen za posilstvo mladoletnice, a niso nič ukrepali. Failo pa so pred kratkim celo zaposlili na stranki. 

Čeprav je dekle bilo mladoletno, je obiskovalo klube in pilo alkohol, po njegovem mnenju nemoralno obnašanje za Reporter opisuje Alnajjar. Poudarja tudi, da ničesar ne vemo niti o odnosih dekleta z njeno družino. Sam pravi, da je samo človek, ki služi za preživetje, in da verjame, da ga bo sodišče spoznalo za nedolžnega.

Obdolženi Mustafa pa je vseskozi tudi na prostosti, saj naj tožilka Alenka Jesenko zanj nikoli ni predlagala pripora. Posilstvo pa naj bi zgodilo zraven prostorov humanitarke Faile Pašić v Ljubljani. Po podatkih Reporterja obdolženi Mustafa, ki ima celo status azilanta, saj je Afganistanec, dejanje seveda zanika. piše Reporter.

“Poskušala sem mu pomagati, usmerjala sem ga v skupine za samopomoč in psihoterapijo, da bi ugotovil, da so te stvari pri nas nesprejemljive,” pa je za Reporter dejala Faila.

V Svobodi pa očitno molčijo. Posilstvo gor ali dol. Važno je da so na zabavi ob zmagi na volitvah skupaj plesali.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.