Film tedna! Koalicija upajočih, jokajočih in nesrečnih

kul opozicija
Leva opozicija, SLIKA: DEMOKRACIJA
Film tedna! Koalicija upajočih, jokajočih in nesrečnih

Tokrat vam na našem portalu predstavljamo kar filmček tedna, katerega sestavljajo člani opozicije KUL, tiste opozicije, ki je enkrat že bila na oblasti.

Veliko je bilo že povedanega in še več videnega. Vlada Marjana Šarca se je pogreznila sama vase. nesposobni Šarec, je le po letu in pol svojega predsednikovanja vrgel puško v koruzo in odstopil. In ravno ti, ki so tvorili nekdanjo koalicijo so se spet zbrali skupaj, da bodo rešili Slovenijo.

KAR NAENKRAT IMAJO REŠITVE ZA VSE TEŽAVE. Pa jih imajo res? V odgovor nebulozam, ki jih kvasijo pa si oglejte spodnji filmček:

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.