Fotoreportaža s kongresa SDS v Konjicah!

Fotoreportaža s kongresa SDS

Delegati SDS so na današnjem programsko-volilnem kongresu v Slovenskih Konjicah Janezu Janši z veliko večino podelili nov mandat na čelu največje vladne stranke.

Fotoreportaža s kongresa Slovenske demokratske stranke

Janša je bil edini kandidat, med 656 udeleženimi delegati, ki so izkoristili volilno pravico, pa je prejel 650 glasov, medtem ko je bilo proti šest delegatov. V SDS gradimo Slovenijo. Prepiri nas ne zanimajo. Če nas napadajo, se znamo braniti, o tem naj nihče ne dvomi. Močnejši smo kot kadarkoli. A naš pogled je usmerjen v naslednjih 30 let. Usmerjen je v priložnosti, ki jih je več kot kadarkoli doslej. Tudi zaradi nas. Zato gradimo,” je na kongresu stranke dejal predsednik SDS, Janez Janša.

SDS je edina stranka, ki je nastala pred osamosvojitvijo in je še v enem kosu, še vedno parlamentarna stranka ter politična sila z daleč največjo podporo med volivci, je na kongresu stranke poudaril njen predsednik Janez Janša

Fotoreportaža s kongresa (foto: Polona Avanzo, Žan Janša, SDS Duplek)

Zahvaljujemo se za slike Žanu Janši in Poloni Avanzo.

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.