Fotoreportaža z obiska evropske poslanke Romane Tomc v Šentilju in Mariboru

Na obisku v mestu ob Dravi se je danes mudila evropska poslanka Romana Tomc. Najprej jo je pot vodila v sosednjo občino Šentilj, kjer je prisostvovala odprtju in blagoslovu nove “Martinove” kapelice v Šentilju in je izrazila podporo županskemu kandidatu iz vrst SDS g. Marijanu Pojbiču. Prireditve so se udeležili številni Šentiljčani, podporo so prišli izrazit tudi člani OO SDS Duplek. Poleg poslanca Marijana Pojbiča se je prireditve udeležil tudi poslanec Dejan Kaloh.

Romana Tomc je svojo pot nadaljevala v Maribor, ki ravno danes praznuje velik praznik, Martinovo. Izrazila je podporo županskemu kandidatu Francu Kanglerju, ter kandidatom na listi SDS za mestni svet. V volilni pisarni Franca Kanglerja, se je sestala tudi z ostalimi člani iz vrst SDSa, pridružil se ji je tudi poslanec Franc Breznik. Romana se udeležila tudi Martinovanja na trgu Leona Štuklja.

 

Video: v fokusu, slike: e-Maribor

foto reportažo pripravil M.G.

 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.