Franc Kangler je tudi uradno kandidat za župana MOM in napoveduje zmago v prvem krogu!

Franc Kangler foto: Nova24.tv in STA

Glede na storjene krivice Francu Kanglerju nimamo ne svobodne in ne pravne države. Franc Kangler je dozorel v človeka, ki je doživel preveč hudega, da bi imel interes maščevalnosti. V tem je veličina človeka, je Franca Kanglerja predstavil Milan Mikl.

Vesel sem, da lahko sporočim Mariboru, da sem se odločil da se podajam v župansko bitko. Tu sem rojen, tu živim in ni mi vseeno kaj se dogaja v mestu in državi. V politiki ni zamer. V politiki se je potrebno uzreti v prihodnost. Ko sem odstopil sem povedal, da bom resnico iskal na sodišču. In sem jo. Ampak pomembna je prihodnost mesta Maribor.  Vse kar sem obljubil leta 2006 sem tudi izpolnil in tako bo tudi sedaj. Zelo sem vesel, da lahko javnost tudi izve kdo bo moja desna roka. To bo  Vilijem Pozeb, ki bo tako kandidiral na Listi Franca Kanglerja – Novi ljudski stranki Slovenije.

novinarska konferenca NLS

V ekipi Franca Kanglerja sta tudi zdravnik Erih Tetičkovič in upokojenka Ljuba Jančič, ki se bo kot mestna svetnica borila za “malega človeka”.

V kolikor bi bil župan Franc Kangler bi bila knjižnica že narejena, most čez reko Dravo tudi. Tudi Maks bi bil zgrajen. Pravijo v NLS. Franc Kangler je poudaril veliko projektov, ki mu jih  je uspelo narediti v času njegovega mandata. Poudaril je tudi, da je treba zgraditi tudi ceste, poti, parke infrastrukturo, razsvetljavo. Vse za dobro občank in občanov mesta Maribor.

O Gospodarski politiki Maribora je spregovoril tudi kandidat za svetnika MOM Vilijem Pozeb in poudaril, da ima Maribor izjemno strateško lego saj leži ob avtocesti, železnici in aerodromu, zato ima mesto Maribor vse potenciale za gospodarsko rast.

O podpori političnih strank se Franc Kangler zaenkrat še ni želel popolnoma opredeliti. Je pa NLS pripravljena sodelovati z vsemi strankami.

Spomnimo, da so tudi ankete Francu Kanglerju močno naklonjene. Tudi na našem portalu lahko glasujete za kandidate, katerim javnomnenjske raziskave kažejo najboljše.

MZ

.

VREME

Maribor
oblačno
78%
4.6km/h
100%
9°C
9°
8°
7°
Wed
4°
Thu
4°
Fri
5°
Sat
9°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.