Franc Kangler še ne ve

Franc Kangler.

Franc  Kangler je zagotovo prvo politično ime Maribora. Medtem ko ovadbe zoper njega padajo ena z drugo, je pred nedavnim luč sveta ugledala knjiga nekdanjega kriminalista Zorana Šariča z naslovom Županov boj,

Kanglerjev kazenski spis je znova prazen in kot pravi Franc Kangler, to dokazuje le politično gonjo proti njemu.

Mariborčani pa se sprašujejo ali bo na jesenski kandidaturi za župana Maribora, Franc Kangler ponovno kandidiral. A Kangler še ne ve, ali se bo za kandidaturo sploh odločil. Je pa v teh dneh prevzel vodenje Nove ljudske stranke, dosedanji predsednik Željko Vogrin pa je postal predsednik sveta stranke. Stranka se sedaj imenuje Lista Franca Kanglerja – Nova ljudska stranka.

Velika želja Franca Kanglerja pa je, da bi se NLS in SLS združili v močno stranko še pred lokalnimi volitvami. Za predsednika združene SLS pa si želi politika in nekdanjega rektorja mariborske univerze Ludvika Toplaka.

V NLS je veliko dobrih kandidatov, pa pravi Franc Kangler, ki je še vedno zelo skrivnosten glede kandidature za župana Mestne občine Maribor.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.