Saj ni res pa je! Mladoletnica za volanom policijske marice

Policija, policistI,policija vnukinja

Ta novica bi bolj sodila v rubriko saj ni res, pa je!

Mladoletno dekle za volanom policijske marice. Tako bi se lahko imenoval naslov slik, katere je objavilo dekle na družbenem omrežju Instagram. Posnetki in fotografije, objavljeni na družbenem omrežju dekleta, so razkrili, kaj vse se je dogajalo v nočni izmeni patrulje Policijske uprave Kranj. Kot poroča Večer so dva uniformirana policista in kandidat za policista, med patruljiranjem s seboj peljali mladoletnico, vmes so pili alkohol in kadili. Za povrh pa so mladoletnici dovolili voziti policijsko vozilo.

Dekle je bilo v vozilu tudi v času, ko sta policista obravnavala pešca in ko so ustavljali voznika. Mladoletnica je tako slišala tudi pogovore, ki so se odvijali po internih zvezah.

“Na delovnem mestu vsi malo preveč pijani, samo jaz pridna,”  se je glasilo besedilo mladoletnice, skupaj s priloženimi fotografijami na Instagramu.

Policija zaradi hujših obveznosti in odgovornosti, proti trem delavcem vodi tudi predpisane delovnopravne postopke, so še zapisali v Večeru.

MZ

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.