Franc Trček joka: “Očitno se resno delo ne splača niti v parlamentu!”

Odhod Franca Trčka iz parlamenta, zajem slike - Planet TV
Odhod Franca Trčka iz parlamenta, zajem slike - Planet TV
V parlament

Ob spoznanju, da je  konec “svaljkanja” po parlamentu in za tri mandate nebuloz dovolj, je Franc Trček pospravil svojo pisarno in s kovčkom odšel iz politike.


Mariborski poslanec Franc Trček, je od leta 2014 grel poslansko klop, kot mariborski poslanec, čeprav je rojen v Beli Krajini. V parlament je prišel pod stranko Levica, presedlal pa Socialnim demokratom. Od doktorja Trčka in njegove starosti, ima namreč 52 let, bi pričakovali, da bi z leti lahko postal resen politik, a po ekscesih ki jih zaznamoval v tem sklicu parlamenta, bi lahko rekli, da gre mogoče za drugo puberteto?

Ob slovesu iz parlamenta so Franca Trčka ujele tudi kamere Planet TV, kjer je potožil, da se očitno resno delo ne splača v državnem zboru  (video/vir: Planet TV):

Trčkova zapuščina v parlamentu ni prav vsebinsko bogata. Poslanca so zaznamovali številni nerazumljivi izpadi. V dveh mandatih pa se še vedno ni naučil, kaj pomeni beseda postopkovno. Je to tisto resno delo, o katerem joče Trček?

Franc Trček je grozil celo poslanki SDS Anji Bah Žibert na odboru za zdravje.  Taki ekscesi seveda ne sodijo niti na ulico, še manj pa v parlament. Se tega šele sedaj, ko so mu volivci namenili le 610 glasov, zaveda tudi Trček?

Sicer pa so Mariborčani Trčka, ki je med drugim celo doktor in je predaval sociologijo, kar trikrat izvolili v parlament! Res se sprašujemo, kdo mu je leta 2001 na FDV, dal doktorski naziv? Odgovor verjetno ni potreben? 

Za konec le še – NASVIDENJE doktor Trček!

VREME

Maribor
delno oblačno
42%
2.1km/h
40%
28°C
29°
27°
27°
Tue
19°
Wed
14°
Thu
16°
Fri
18°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.