Gibanje povežimo Slovenijo ima kandidata za mandatarja po volitvah

Povežimo slovenijo

Predsednik SLS Marjan Podobnik je prepričan, da bo gibanje Povežimo Slovenijo na prihodnjih volitvah v DZ dobilo kar nekaj poslancev.

Gibanje Povežimo Slovenijo se pripravlja na volitve

Gibanje Povežimo Slovenijo se pripravlja na državnozborske volitve z velikim ciljem, 15 poslanskih mest. Podobnik je namreč na današnji novinarski konferenci pred 33. obletnico ustanovitve stranke poudaril, da je SLS danes znova pomemben dejavnik v slovenski politiki in pomemben člen gibanja Povežimo Slovenijo. Gibanje je po njegovih besedah odprto za vse, s kandidati na skupni listi pa si obeta dober rezultat na prihodnjih parlamentarnih volitvah. Piše SIOL.

[color-box color=”blue”] “Mirno sprejmem stavo, da bomo dobili več kot 15 poslancev,” je dejal Podobnik.[/color-box]

Gibanje bo pred parlamentarnimi volitvami ponudilo tudi svojega kandidata za mandatarja. Po Podobnikovih besedah to ne bo on sam, pač pa bo ob pravem času “predstavljeno zelo ugledno ime”. V gibanju se pogovarjajo tudi o tem, da bi ponudili svojega kandidata na predsedniških volitvah, Podobnik zmago prav tako pričakuje na naslednjih lokalnih volitvah. Potrdil pa je tudi “resne” pogovore s stranko SMC. Podobnik verjame, da bo “na tak ali drugačen način prišlo do sodelovanja na skupni listi”.

P.M.

VREME

Maribor
delno oblačno
74%
2.1km/h
28%
21°C
21°
20°
20°
Thu
21°
Fri
19°
Sat
18°
Sun
18°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.