STA zavaja? Državljani zbrali le toliko evrov, kot za en sindikalni izlet

STA

V kampanji “Za obSTAnek” državljani zbrali kvečjemu za sindikalni izlet. Posamezniki zaposleni v državni upravi, ki so “donirali” prek službenih telefonov, pa bodo morali zneske refundirati!

DRŽAVLJANI SO ZA STA ZBRALI BORE MALO DENARJA?

Sredstva je bilo mogoče prispevati z SMS sporočili za en evro, ali pet evrov ali pa na TRR društva na Vošnjakovi ulici 8 v Ljubljani. Publicist Tomaž Štih je razkril, da po njegovih izračunih državljani z donacijami po en in pet evrov, niso zbrali niti za sindikalni izlet. Če zgoraj navedeni skupni znesek v višini 189.000 evrov drži vsaj približno, so se zagotovo morali najti “pravi” (beri: “naši”) donatorji, ki direktorju Bojanu Veselinoviču dajejo potuho pri njegovih nečednostih.

Še bolj pa je zaskrbljujoče, da so nekateri posamezniki zaposleni v javni upravi donacije nakazovali kar prek službenih telefonov. A notranji minister Aleš Hojs je danes prek Twitterja sporočil, da se vse “donacije”, ki so bile na STA plačane iz službenih telefonov v javni upravi morajo refundirati s strani posameznikov, ki so na ta način “donirali”. Take “donacije” so seveda šle na račun vseh slovenskih davkoplačevalcev, kar je seveda povsem nesprejemljivo početje. Piše portal Politikis.

Levi donatorji imajo v Sloveniji očitno še veliko denarja.

P.M.

 

VREME

Maribor
jasno
42%
1.5km/h
0%
29°C
31°
27°
28°
Mon
16°
Tue
17°
Wed
21°
Thu
21°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.