Globoka država na delu. Se Pivčevi obeta hišna preiskava tik pred sejo sveta stranke?

ALEKSANDRA PIVEC
ALEKSANDRA PIVEC

Po navedbah Požareporta naj bi se zoper Aleksandro Pivec, predsednico Desusa in kmetijsko ministrico, pripravljala hišne preiskave, vendar ne zaradi hotelskega računa na Krasu ali Izoli, ampak zaradi afere SRIPT.

Pivčevi hišna preiskava?

Afera SKRIPT, na katero so levi mediji pozabili, ko je bila Pivčeva v vladi Marjana Šarca, sedaj pa so jo spet privlekli na plan. Afera SRIPT je izbruhnila z dokumentiranim razkritjem na Požareportu 23. oktobra lani, večina medijev pa se je takrat zelo potrudila minimizirati afero, da ne bi preveč škodovali Aleksandri Pivec in vladi Marjana Šarca. Sedaj paj je za afero očitno pravi čas.


Tako dela globoka država! Sedaj pa pozor. Nad Pivčevo naj bi poslali tožilstvo in policijo tik pred težko pričakovano sejo sveta stranke. Seja naj bi bila predvidoma že ta četrtek, toda datum seje še ni povsem jasen, to pa menda zato, ker naj bi, tako viri portala Požareport, šlo za – očitno – “usklajeno akcijo tožilstva, policije in politike” in ker naj bi se še vedno neznani točni datum seje sveta prilagajal odločitvi državnega tožilstva in policije – za hišne preiskave.

Se bo to res zgodilo, kot pri Počivalšku? Očitno še vedno živimo v socializmu, namesto UDBE, pa je tu globoka država.

MG


Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
61%
1.5km/h
75%
9°C
11°
8°
9°
Sat
7°
Sun
5°
Mon
6°
Tue
8°
Wed

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.