Golob bo sedaj še minister za zdravje.

Robert Golob, zajem zaslona

Nekoč po raziskavah javnega mnenja najbolj popularen politik vlade Roberta Goloba, Danijel Bešič Loredan je zgrmel z vrha lestvic popularnosti. 

Premier Golob bo sedaj tudi minister za zdravje. Državni zbor oje namreč obvestil, da bo po odstopu Danijela Bešiča Loredana z mesta ministra za zdravje to funkcijo začasno opravljal sam. DZ se bo z menjavo na vrhu zdravstvenega resorja predvidoma seznanil v četrtek na izredni seji.

Bešič Loredan je sicer tudi podpredsednik vlade, saj je zdravstvena reforma, v katero je minister zagrizel s svojo ekipo, eden najpomembnejših projektov Golobove vlade. S poslanskih klopi so medtem umaknili še zadnji predlog zakona odhajajočega ministra – o digitalizaciji zdravstva. Namesto to sredo pride na vrsto jeseni, še poroča TV Slovenija.

Predsednik vlade ima o zdravstvu veliko manj pojma, kot odhajajoči minister. Zato upajmo, da se razmere v zdravstvu ne bodo samo še poslabšale.

vir: Spletni časopis

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.