Golob in Bandelli bi si rada podredila upokojence?

Množica na shodu upokojencev, 1. februarja

Skrb za upokojence je kar naenkrat prioriteta tudi Gibanja Svoboda. Stranka namreč ustanavlja seniorsko organizacijo, kjer naj bi se utopil tudi DeSUS?

Kar naenkrat je skrb za upokojence tudi golobova stvar. V Gibanju Svoboda so začeli postopek ustanovitve seniorske organizacije. Stranka Roberta Goloba je lani poleti pripojila LMŠ in SAB, sedaj pa je po protestih, ki jih je sprožila ljudska iniciativa upokojencev, v paniki začela iskati rešitve. In edina skupna točka je stranka DeSUS. 

Kako realne so te napovedi? Dejstvo namreč je, da se je sprožila mobilizacije upokojencev, kar ne čudi ob dejstvu, da upokojence v parlamentu ne zagovarja nihče. Najbolj absurdni pa je podatek, da bi rad reševal upokojence kar Marko Bandelli, propadli politik nekdanje stranke SAB. To kar se je dogajalo na zadnji tarči je obsojanja vredno, v bistvu nihče ne ve, kdo in zakaj je povabil v oddajo, kjer so se pogovarjali o upokojencih, Marka Bandellija, kateri ni v bistvu v politiki NIČ.

Šlo je – očitno – za “solo akcijo” uredništva Tarče, da Bandellija lansira kot (novega) liderja upokojencev oziroma Desusa. V kontekstu najnovejšega boja za volilne glasove upokojencev, kot protiutež “desnemu Pavletu Ruparju”, ki je levo politično in medijsko sceno dodobra šokiral z nedavnim protestom več tisoč upokojencev na ljubljanskem Trgu republike. Ali pa morda celo samo zato, da bi Bandelli na Tarči sprovociral Ruparja. Piše Požareport.

Neverjetna skrb političnih strank za upokojence, torej, a kljub temu nobenega posluha. Prav zato se  napoveduje že naslednji shod, ki bo 1. marca.

vir: Dnevnik, Požar report

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.