Golob Mesecu dal opomin! Hoče ministrstvo za solidarno prihodnost!

slika, tweeter
Golob Mesecu dalopomin!

Luka Mesec si malo po svoje zamišlja svoje delo v vladi Roberta Goloba. A Robert Golob ga je postavil na trdna tla. Na vsak način namreč hoče Ministrstvo za solidarno prihodnost!

Če bodo zbrani in vloženi podpisi za referendum, katerega pobudnica je SDS, ga bodo tudi zagovarjali. “Nič se ne spreminja, ne glede na to, kaj nekdo izjavi. Kdorkoli v tem trenutku,” je dejal premier.

Golob meni, da se je po nepotrebnem ustvaril vtis, da gre v tem zakonu o vladi le za tri nova ministrstva. “Ta zakon je bistveno več,” pravi Golob. Bistvo zakona je reorganizacija vlade, saj naj bi reorganiziral celo vrsto sektorjev – nekatere povezuje, druge razdružuje, vključno z resorji, s katerimi so povezana stanovanja in dolgotrajna oskrba. “Ne glede na personalno zasedbo posameznega ministrstva,” je dejal.

Očitno je razmetavanje denarja prioriteta vlade Roberta Goloba. Tudi zato, na stojnicah po Sloveniji zbirajo podpise za referendum proti bohotenju birokracije, kjer se povečuje število ministrstev iz 17 na 20, kar posledično pomeni višje stroške in breme za davkoplačevalke in davkoplačevalce.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
47%
4.1km/h
20%
9°C
11°
6°
7°
Wed
3°
Thu
1°
Fri
4°
Sat
4°
Sun

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA