Golob na kongresu v Mariboru lagal Mariborčanom?

maribor golobi
Golobi v Mariboru, slika: inyourpocket.com

Stranka Svoboda, je imela v Mariboru združitveni kongres, kjer so sta se propadli stranki, skupaj s propadlima bivšima predsednikoma Marjanom Šarcem (LMŠ) in Alenke Bratušek (SAB) družili v Gibanje svoboda.


Zakaj je Robert Golob izbral prav Maribor za združitveni kongres ni znano, a zagotovo je hotel popihati na dušo kandidatu Vojku Flisu, ki mi pravijo tudi afera ne dveh nogah. Sicer pa je bil Golob tudi poln obljub, kaj bo aribor imel od njega in njegove stranke. Pravzaprav nič. Pa še tisto, kar je bilo ja Mariborčanom ukradel. Svojo nadutost je Golob pokazal tudi z neumestnimi izjavami, kjer so mu seveda ploskali le njegovi. 

Hvaljenje Roberta Goloba kaj bo naredil za Maribor je v bistvu nočevanje iz ljudi. Ob prihodu na oblast je Golob, Mariborčanom vzel še tisto državno ustanovo, ki jo je Maribor še imel, Urad za demografijo. Tako da je njegova izjava naravnost žaljiva: “Če so vse ostale vlade Maribor do sedaj pustile na cedilu, ga mi ne bomo. Stojimo z Mariborom in želimo, da se Maribor prebudi ali pa obudi iz tega letargičnega stanja, v katerem se je znašel po razpadu bivše države,”

Na Golobovo ošabno nakladanje se je oglasil tudi poslanec SDS in kandiat za župana Mestne občine Maribor, Dejan Kaloh. “No, no, PV Golob, ne hoditi po Mariboru, ošabno prhutati in trositi laži. 3. vlada Janeza Janše je za Maribor v 2 letih naredila OGROMNO. Tukaj je povezava do vseh MB projektov, ki so bili potrjeni, v izvajanju ali dokončani. 112x postavljen na laž!In pripel povezavo do vseh projektov za mesto Maribor.

[color-box color=”yellow”] Vse projekte za Mestno občino Maribor, ki jih je realizirala vlada Janeza Janše, si lahko ogledate TUKAJ[/color-box]

Se je pa na sramotno okrnjen kongres Gibanja Svoboda oglasila tudi vodja poslanske skupine SDS, Jelka Godec in zapisala: dr. R. Golob pošilja Janšo v penzijo. Glede na številčnost udeležencev na kongresu Gibanja Svoboda bo Golob hitro v “penziji”.

Mariborčani že sami po sebi ne marajo gololobov, ki “serjejo” po mestu. Seveda smo s tem mislili ptiče, a ob neumnostih, ki jih kvasi predsednik vlade se bo to kmalu preslikalo tudi drugam?

 

VREME

Maribor
pretežno oblačno
56%
3.1km/h
75%
28°C
31°
27°
28°
Mon
19°
Tue
17°
Wed
15°
Thu
15°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.